Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра
Коментари Харесай

Подарявамe ви новия Gucci Guilty Pour Femme

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Ивета Пламенова

...................................................................................................................................................................

Днес, в Клуба на девойките, подаряваме на една от вас новото лице на Gucci революцията – ароматът Gucci Guilty Pour Femme – прероден, ориенталски и пъстър, с превъзходни флорални акомпанименти и подчертани естествени аромати, разцъфнали в изискания парфюм. Идеята за спряло време стои зад станалия икона „ отговорен парфюм “ на Gucci. А тук той е заздравен с даже по-високо съсредоточени ароматни съставки от класическата версия на тоалетната вода.

Gucci Guilty Pour Femme разпростира настроението си с връхните нотки, огряни от цитрусовото благоухание на мандора – плод, възходящ на остров Кипър, омекотено от натурален бергамот и розов пипер.

Сърцето на аромата дефинира напълно новото му звучене: люляк, в контрастност с розови и виолетови нотки, обгърнат от благоухание на масло от здравец, основава тази самостоятелна цветна естетика. Дълбок натурален дует от ароматни масла, сърце от пачули и масло от пачули, комбинирани с амброви нотки, оставят дълготраен силаж – времето, в което ароматът на парфюма се носи във въздуха.

Нова страст е вложена и във високите, изтънени форми на флаконите. Преработен, с цел да отрази същия контур като мъжкия мирис, флаконът Gucci Guilty Pour Femme отразява равнопоставеността на дамите и мъжете. Частично обгърнат в златисто обагрен метал, с подобаваща блестяща капачка, той контрастира на оцветената в бледорозово течност на аромата.



Новата глава от класиката Gucci Guilty споделя за насладата от това да бъдеш изцяло свободен. Дързостта гори с ослепителен пламък и от новото и изрично име на акцията – #ForeverGuilty е обещано от Александро Микеле, креативния шеф на Gucci. Звездите в нея са Джаред Лето  (когото виждаме още веднъж в историята на Gucci Guilty) и Лана Дел Рей – двамата се допълват съвършено, с цел да предадат посланието за свободния дух, действителен отвън социалнoто улеснение.

Както постоянно, с изключение на малко шанс, с цел да спечелите новия Gucci Guilty Pour Femme, би трябвало да се регистрирате за играта в Клуба на девойките! Успех!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР